Waarom zwart?

Misschien vraag je je af: Waarom een Escape Room in het donker? Hoe komen jullie erbij? Misschien denk je ook: Hoe moet het concept aanvoelen voor blinden en slechtzienden? Die vragen hadden wij namelijk ook. Daarom lichten we graag even toe wat onze bedoelingen zijn.
Waarom gaat het licht uit bij Zwart? Hoe komen jullie erbij?

Een kans om gasten mee te nemen in de beleveniswereld van een blinde of slechtziende is de start geweest van ZWART. Natuurlijk heeft het concept iets hilarisch, in het donker zijn gasten onthand en gaat weleens iets mis. Dat is nu eenmaal lachen en onderdeel van de ervaring. Daarnaast ervaren gasten hoe het is om blind te zijn. Dat het een beperking is, maar tot hun verrassing ook een verrijking. Je gaat veel beter luisteren en geconcentreerder te werk. 

Sinds de zomer van 2016 is het mogelijk om bij Zwart te dineren in het donker. Vervolgens zijn daar diverse arrangementen bijgekomen zoals lunch, high wine, high beer, hapjes proeverij en diverse groepsactiviteiten in onze sfeervolle bar en in de binnenstad van Breda. Met veel plezier zijn we aan de slag gegaan met de volgende beleving in het donker "De Escape Room". Door het combineren van de bekende Escape Room en onze donkere ruimtes zijn we tot een extreem unieke activiteit gekomen die je bijna nergens ter wereld kan ervaren.

Eigenlijk zijn we er best trots op dat we met ZWART een enorm leuke ervaring kunnen combineren met een heel zinvolle ervaring. 

MET HOEVEEL PERSONEN WIL JIJ DEZE ERVARING MEEMAKEN?

3 t/m 7 personen 8 t/m 14 personen 15 t/m 21 personen22 t/m 42 personen